loading

Yves is een betrokken, ambitieuze en resultaatgerichte Interim Manager. Als je iemand zoekt die, onder druk, kan opleveren, zonder vertraging, gewoon resultaten, dan is Yves het! Hij kan heel goed omgaan met moeilijke situaties en hij is een sterke probleemoplosser. Ik beveel hem graag aan, aan iedereen die een fantastische Project Manager zoekt, met name op het gebied van Customer Service.

Jan van den Hoek - Financieel Directeur CEWE Benelux

Yves kwam bij het bedrijf in een moeilijke fase na een SAP implementatie. Door zijn persoonlijke commitment, doorzettingsvermogen en ervaring begeleidde en coachte hij zijn team naar een stabiele situatie zodat structurele verbeteringen gerealiseerd konden worden. Yves heeft de verantwoordelijkheid genomen voor het oplossen van issues en leverde de gewenste resultaten wat hem tot een waardevolle business partner maakte. Hij is een echte teamspeler die het overzicht behoudt en zijn rol in de organisatie begrijpt. Alhoewel zijn opdracht van tijdelijke aard was heeft Yves altijd als een ware collega gefunctioneerd.

Dirk Oyen - Commercial Director Wild Flavors

Yves’ resultaatgerichte aanpak, passie voor Customer Service en zijn stijl van werken, hebben ervoor gezorgd dat hij instaat was om op tijd en binnen budget de transitie van ons Customer Service team heeft kunnen realiseren en de ontwikkeling en implementatie van de nieuwe online ordertool voor onze Europese klanten. Wat ik specifiek aan Yves waardeer is de manier waarop hij zijn projecten oppakt, met net zoveel passie als een Starbucks medewerker, zijn gevoel voor samenwerking en zijn doorzettingsvermogen tijdens organisatorische veranderingen. Hij is veerkrachtig en duidelijk wanneer nodig en opereert zelfstanding, allemaal kenmerken die hem een aanwinst maken voor andere organisaties die veranderingen doorvoeren.

Lorna McCallum - EMEA Supply Chain Starbucks Coffee Company