loading

OVER MIJ


MIJN PROFIEL

Geboren op 3 december 1962.

Ik hou van:

  • skiën
  • tennis
  • golf
  • koken

Korte samenvatting werkervaring:

  • Interim Project Manager Customer Service en Consultant, BrightBridge
  • Manager Customer Support, Freelift
  • Project Manager Response Management, Microsoft
  • Manager Customer Service, Microsoft

yves-gortzak-brightbridge-portret_7729-2Mijn naam is Yves Gortzak en ik help bedrijven en organisaties met het:

– verhogen van hun klanttevredenheid

– optimaliseren van klantcontactprocessen en -systemen

– verbeteren van Customer Service teams

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met mijn adviesbureau BrightBridge. BrightBridge staat voor helder advies en het bouwen van bruggen tussen bedrijven en hun klanten, en tussen afdelingen en mensen binnen bedrijven en organisaties.
Je kunt mij inhuren als interim Customer Service manager of projectmanager, en voor onafhankelijk advies. Ik heb bij gerenommeerde, internationale bedrijven een brede ervaring opgebouwd in het verbeteren van Customer Service afdelingen en -processen. Lees hieronder details over een aantal projecten die op succesvolle wijze zijn uitgevoerd.

Bel gerust met BrightBridge, en we maken een afspraak voor een informatief gesprek en een goede kop koffie.